Rekisteriseloste ja yksityisyyden suoja

Yksityisyyden suoja 1.9.2016

Yksityisyyden suojasi on meille tärkeä, ja siksi sitoudumme suojelemaan sitä. Selvitämme seuraavassa perusteet, joiden pohjalta käsittelemme tietojasi.

Kuinka keräämme tietojasi

Sinulta itseltäsi

Keräämme ja käsittelen sinua koskevia henkilötietoja silloin, kun annat ne meille täyttämällä sivustolla olevia lomakkeita tai ottamalla meihin yhteyttä. Antamiisi tietoihin lukeutuvat esimerkiksi tiedot, joita annat täyttäessäsi yhteydenottopyynnön, tilatessasi palveluja esim. uutiskirjeitä. Rekisterissä käsitellään muun muassa seuraaviin tietoryhmiin sisältyviä tietoja: perushenkilötiedot, kuten nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite ja yritystiedot.

Käyttämällä evästeitä

Lisäksi käytämme evästeitä kerätäkseni yleisesti internetin käyttöäsi koskevaa tietoa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteet, selaimen versio, vierailujen määrä ja vastaavat internetin käyttöä ja sivuston vierailuja koskevat tiedot. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota tarpeisiisi tarkemmin sovitettuja palveluja, esimerkiksi tallentamalla suosikkisi ja tunnistamalla sinut aina, kun palaat sivuillemme.

Voit estää evästeiden tallentumisen aktivoimalla kyseiset asetukset internet-selaimestasi. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää Web-sivustoamme tai siihen liittyviä palveluita.

Mihin tietosi tallennetaan tai siirretään

Tallennamme tietosi soveltaen tiukkoja menettelyjä ja turvallisuustoimenpiteitä jotta asiattomilla ei ole pääsyä tietoihisi. Jos käytät palvelua johon liittyy henkilökohtainen salasana, niin saatuasi tai valittuasi salasanan olet vastuussa salasanan säilyttämisestä salaisena. Edellytämme ettet paljasta salasanaa kenellekään.

Keräämämme tiedot voidaan siirtää tai tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitsevaan kohteeseen esimerkiksi silloin, jos jokin palvelimistamme on sijoitettu ETA-alueen ulkopuolelle tai jos palveluntarjoajamme tai hankkijamme sijaitsee ETA-alueen ulkopuolella, tai jos luovutan tietojasi muille (kohdan ”Kenelle luovutan tietojasi” mukaisesti).

Jos kohdemaiden tietosuojan taso ei henkilötietolain 22 tai 22 a §:ssä tarkoitetulla tavalla ole riittävä, teemme kaiken tarvittavan taatakseni, että tietosi siirretään ETA-alueen ulkopuolelle lain sallimalla tavalla ja että niitä käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme sivustolta keräämiämme tietoja seuraavasti:
• taataksemme, että sivuston sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi kaikkein tehokkaimmassa muodossa
• tarjotaksemme sinulle tilaamiasi tietoja, tuotteita ja palveluja, tai palveluja, sekä niihin liittyviä ohjeita ja apua
• täyttääksemme välillemme syntyneiden sopimusten mukaiset velvollisuutemme
• ilmoittaaksemme sinulle palveluista ja muutoksista
• asiakaspalveluun ja markkinointitarkoituksiin

Kenelle luovutamme tietojasi

Tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi konserniimme kuuluville yrityksille eri puolilla maailmaa sekä palveluntarjoajille, jotka ovat kolmansina osapuolina yhteistyössä kanssamme.

Oikeutesi nähdä, muuttaa tai poistaa tietoja

Halutessasi voit noudattamalla viesteissä annettuja neuvoja milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä Rodo Machinery Oy:lta. Sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista.

Muut WWW-sivut

Sivusto saattaa sisältää linkkejä muille Internet-sivuille, joita emme valvo ja joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Jos siirryt muihin sivustoihin linkkien kautta, kyseisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa meidän tavastamme.

Yksityisyyden suojan muutokset

Meillä on oikeus muuttaa tai päivittää tätä yksityisyyden suojan selostetta rajoituksetta. Ilmoitamme kaikista muutoksista päivittämällä tietosuojaselosteen yläosaan merkityn päivämäärän.

Rekisteriseloste

Rekisterin nimi on Rodo Machinery kontaktirekisteri ja rekisterinpitäjä on Rodo Machinery, yritystunnus 2778790-7. Rekisteriin on merkitty kontakti- ja asiakastiedot.